Pigsborg Marine ApS i Kolding

Harmony Yachts

 

Lys og rummelig fransk cruisingbåd

 

Inden længe vil man i danske farvande se en hel ny type sejlbåde, nemlig den franske Harmony Yachts, der er bygget i lyst og moderne design med hurtige skroglinier. Båden har første klasses sejlegenskaber, og er tillige let at håndtere ved ”cruising”, hvilket giver en usædvanlig komfortabel sejloplevelse. På kapsejladsbanen har den vist særdeles gode resultater. Den har blandt andet vundet 17. Marmaris International Race Week i sin division, hvilket man kan takke de to kendte franske båddesignere Alain Mortain og Yannis Mavrikios for. De har gjort et stort stykke arbejde for at skabe en meget velsejlende båd.

Standardudstyret omfatter blandt andet enkel brøkdels rig med bagudvendte salingshorn, rullefok, kraftige Lewmar spil og blokke samt sejl fra Elvstrøm. Ved at benytte vakuum injektion til støbning af skroget , opnår Harmony en ensartet kvalitet, samtidig med fordelen af at få et mere stift skrog. Kølen er befæstet i de mange bundstokke, der er indstøbt med kevlar forstærkning i kølregionen.

Båden er spækket med alt nødvendig elektronik, herunder bl.a. vindinstrument, log & lod og GPS. Veldemissioneret ferskvandskølet Volvo Penta diese l motor. Cockpittet har standard teak på cockpitsæder, et praktisk cockpitbord og ratstyring, valgfrit med stort eller foldbart Lewmar rat. Om læ har båden lyse kahytter og salon, stort dejligt pantry med varmt vand, komfur og stor 205 L køleboks med kompressor. Der er i øvrigt installeret sikkerhedsboks i båden.

På det top moderne Harmony-værftet i Frankrig bygges årligt cirka 320 både i serieproduktioner med inspiration fra fly- og bilindustrien. Disse effektive produktionsformer skaber ikke kun solide og hurtige kvalitetsbåde, men er også medvirkende til, at stykprisen er overkommeligt for de fleste, idet priserne ligger på kr. 798.000 for en 34 fods op til knap kr. 1,8 mio . for en 47 fods. Programmet udvikles hele tiden. I løbet af noget tid kom 2 nye modeller til, nemlig en lille søster og en storsøster.

 

Download Harmony 38 - 47 brochure.