Pigsborg Marine ApS i Kolding

Test din bådforsikring med Velos

 

Velos fra London er de nyeste forsikringsudbydere på det danske marked.

 
Velos er særlige konkurrencedygtige på bådforsikring overfor nyere lystbåde som motorbåde, sejlbåde, motorsejler, yachter og speedbåde under 25 år og fra en bådværdi 150.000 DKK og op efter .

Velos er Coverholder for Lloyd’s, og det betyder at de har verdens største forsikringsmarked i deres bagland, hvor de kan netop tilbyde dig en bred dækning på din bådforsikring, stærkere priser i kombination med høj service niveau og personlig betjening – og så snakker de endda flydende dansk!

Velos har fået over 60% nye dans ke kunder sidste år, så test din bådforsikring nu og måske kan du også spare mange penge.  

 

Velos bådforsikring kan for langturs sejlads i udlandet udvides med dækning for Middelhavet, Atlanterhavet, Europæiske kanaler osv.

 

Få dit gratis tilbud – klik her

 

Få yderligere op til 25% skadesfri rabat på bådforsikring – hvis du har sejlet uden skader indenfor de seneste 5 år

 

Velos bådforsikring - du og din båd er godt dækket ind.

Se mere www.velosinsurance.dk eller ring gratis 80 88 99 22.

 

Få en uforpligtigende snak om Velos bådforsikring med Natasha Christensen eller Otter Københavneren Christine, der sidder i London på Velos kontoret for bådforsikring. De klarer spørgsmål omkring Velos bådforsikring, kaskoforsikring og andre forsikringsspørgsmål.

velos-baad-forsikring-udland